Tømrer – Egtved

Vi bygger, renovere og isolere

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige tømrerpartner med ekspertise i kvalitetsarbejde til alle slags tømreropgaver i Egtved. Med vores placering i Vejle er vi lokaliseret tæt på og klar til at hjælpe dig.

Har du behov for at isolere dit tag? Skal terrassen opføres eller måske ønsker du at udvide garagen? Palle og Martin er klar til at assistere dig, uanset opgavens art. Med deres omfattende erfaring inden for tømrerbranchen kan de effektivt og hurtigt opfylde dine ønsker.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, og lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Egtved

Overvejer du at isolere eller renovere dit tag i Egtved? Vi tilbyder kompetent rådgivning om, hvorvidt tiden er inde til en udskiftning af taget. Vi assisterer dig med både konstruktion og valg af materialer, og udfører både nye tagkonstruktioner og tagrenovering. Uanset opgavens omfang, er ingen opgave for stor for os.

Renovering - Egtved

Trænger dit hus i Egtved til en kærlig hånd? Måske en ny tagetage, trægulv, døre, loft, eller en flot ny terrasse? Vi står klar til at rådgive dig om de bedste løsninger, hjælpe med valg af materialer og realisere dine drømme om en smuk og funktionel bolig.

TILBYGNING - Egtved

Mangler din garage i Egtved plads? Ønsker du en ekstra etage eller en tilbygning? Eller måske drømmer du om hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Fortæl os om dine drømme, og vi vil assistere dig med at finde de optimale løsninger, der harmonerer perfekt med din nuværende boligs stil.

Sommerhus - Egtved

Planlægger du at få opført et sommerhus i nærheden af Egtved? Har du allerede en klar vision for størrelse og stil? Så er vi klar til at assistere dig med alt fra opmåling og rådgivning til selve opførelsen af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.