Tømrer – Give

Renovering og tilbygning i Give

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige tømrerpartner med en omfattende erfaring og ekspertise inden for kvalitetsarbejde i alle former for tømreropgaver i Give. Med vores base nær dig i Vejle, er vi klar til at yde den nødvendige hjælp.

Har du behov for at isolere dit tag? Ønsker du at anlægge en terrasse eller måske udvide garagen? Palle og Martin står klar til at støtte dig, uanset opgavens omfang. Med deres dybe indsigt i tømrerfaget kan de hurtigt og effektivt imødekomme dine ønsker.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, og lad os sammen omsætte dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Give

Tænker du på at isolere eller renovere dit tag i Give? Vi står klar med kyndig rådgivning om, hvorvidt det er på tide at skifte taget ud. Vi hjælper dig både med konstruktion og valg af materialer, og vi udfører såvel nye tagkonstruktioner som tagrenoveringer. Uanset opgavens omfang, er ingen opgave for stor for os.

Renovering - Give

Mangler dit hus i Give den opmærksomhed, det fortjener? Måske drømmer du om en ny tagetage, trægulv, døre, loft eller en smuk, ny terrasse? Vi er parate til at guide dig med de optimale løsninger, bistå med valg af materialer og gøre dine visioner om en smuk og velfungerende bolig til virkelighed.

TILBYGNING - Give

Trænger din garage i Give til mere plads? Ønsker du en ekstra etage eller en tilbygning? Eller måske ser du frem til hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Del dine drømme med os, så vil vi hjælpe dig med at finde de optimale løsninger, der passer perfekt til din nuværende boligs stil.

Sommerhus - Give

Overvejer du at få bygget et sommerhus i nærheden af Give? Har du allerede en præcis idé om størrelse og stil? Så er vi klar til at hjælpe dig med alt fra opmåling og rådgivning til selve opførelsen af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.