Ydelser

Vi skaber gode løsninger med kvalitet

Vi er din pålidelige tømrerpartner, der leverer kvalitetsarbejde til alle tømreropgaver. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at bygge en ny garage, skifte dit tag, montere og udskifte vinduer, tilføje en ny tagetage, skabe tilbygninger eller udføre renoveringer. Uanset størrelsen på projektet, er vores fokus altid på detaljerne og den højeste kvalitet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen skabe din drøm.

Nyt tag

Skal du have udskiftet dit tag? Vi rådgiver om det er tid til udskiftning af tag og hjælper dig med konstruktion, valg af materialer og udfører nye tagkonstruktioner såvel som tagrenoveringer.

Renovering

Trænger dit hus til en renovering? For eksempel ny tagetage, gulve, døre, loft, vinduer eller en ny terrasse? Vi kan hjælpe dig med rådgivning om de rette løsninger, valg af materialer og renovering af det du drømmer om.

TILBYGNING

Er dit hus blevet for små? Har du brug for en ny garage, overetage eller anden tilbygning, eller savner du længere aftener med en overdækket terrasse? Fortæl os hvad du drømmer om, og vi hjælper dig med de rigtige løsninger, som passer til stilen på dit nuværende hus.

Sommerhus

Drømmer du om dit eget sommerhus, og har du en ide til størrelse og stil, så hjælper vi gerne med opmåling, rådgivning og opførelse af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.