Tømrer – Horsens

Renovering og tilbygning i Horsens

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for tømrerarbejde med omfattende erfaring og ekspertise inden for kvalitetsarbejde i alle slags opgaver i Horsens. Med vores placering nær dig i Vejle, er vi klar til at yde den nødvendige hjælp.

Har du behov for at isolere dit tag? Ønsker du at anlægge en terrasse eller måske udvide garagen? Palle og Martin er parate til at støtte dig, uanset opgavens omfang. Med deres dybe indsigt i tømrerfaget kan de hurtigt og effektivt opfylde dine ønsker.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, og lad os sammen omsætte dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Horsens

Er du i overvejelsesfasen om at isolere eller renovere dit tag i Horsens? Vi står klar til at tilbyde kompetent rådgivning om, hvorvidt det er på tide at udskifte taget. Vi hjælper dig med både konstruktion og valg af materialer, og vi udfører både nye tagkonstruktioner og tagrenoveringer. Uanset omfanget af opgaven, så er der ingen opgave, der er for stor for os

Renovering - Horsens

Har din bolig i Horsens behov for den opmærksomhed, den fortjener? Måske går du med drømme om en ny tagetage, trægulve, døre, loft eller en smuk, ny terrasse? Vi er parate til at guide dig med optimale løsninger, bistå med valg af materialer og omsætte dine visioner om en smuk og velfungerende bolig til virkelighed.

TILBYGNING - Horsens

Mangler din garage i Horsens plads? Drømmer du om en ekstra etage eller en tilbygning? Måske ser du frem til hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Del dine ønsker med os, så hjælper vi med at finde de bedste løsninger, der passer perfekt til din nuværende boligs stil.

Sommerhus - Horsens

Er du i tankerne om at få opført et sommerhus tæt på Horsens? Har du allerede en tydelig vision for størrelse og stil? Så er vi klar til at hjælpe dig med alt fra opmåling og rådgivning til selve opførelsen af dit kommende sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.