Tømrer – Vejle

Dit lokale tømrerfirma i vejle

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige tømrerpartner i Vejle, der leverer kvalitetsarbejde til alle former for tømreropgaver. Vi er lokalt placeret, lige her i Vejle og står klar til at assistere dig.

Er der tale om opførelsen af en ny garage, udskiftning af taget, montering og udskiftning af vinduer, tilføjelsen af en ekstra tagetage, skabelsen af tilbygninger eller udførelsen af renoveringsprojekter. Uanset projektets omfang er vores primære fokus altid rettet mod detaljerne og den højeste kvalitet.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, og lad os i fællesskab gøre dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Vejle

Skal du have udskiftet dit tag i vejle? Vi rådgiver om det er tid til udskiftning af tag og hjælper dig med konstruktion, valg af materialer og udfører nye tagkonstruktioner såvel som tagrenoveringer.

Renovering - Vejle

Trænger dit hus i Vejle til en opfriskning? Måske en ny tagetage, gulve, døre, loft, vinduer eller en flot ny terrasse? Vi står klar til at rådgive dig om de bedste løsninger, hjælpe med valg af materialer og realisere dine drømme om en smuk og funktionel bolig.

TILBYGNING - Vejle

Er dit hus i Vejle blevet for småt? Har du brug for en ny garage, overetage eller en anden tilbygning? Eller måske savner du hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Del dine drømme med os, og vi vil hjælpe dig med at finde de rette løsninger, der passer perfekt til stilen på dit nuværende hjem.

Sommerhus - Vejle

Drømmer du om dit eget sommerhus nær Vejle, og har du en ide til størrelse og stil, så hjælper vi gerne med opmåling, rådgivning og opførelse af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.