Tømrer – Jelling

Renovering og tilbygning i Jelling

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for tømrerarbejde med omfattende erfaring og ekspertise i kvalitetsarbejde i alle typer opgaver i Jelling. Med vores base tæt på dig i Vejle, er vi parate til at give den nødvendige assistance.

Har du brug for at isolere dit tag? Ønsker du at anlægge en terrasse eller måske udvide garagen? Palle og Martin er klar til at støtte dig, uanset opgavens omfang. Med deres dybe indsigt i tømrerfaget kan de hurtigt og effektivt imødekomme dine ønsker.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, og lad os sammen omsætte dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Jelling

Overvejer du at isolere eller renovere dit tag i Jelling? Vi er parate til at tilbyde kompetent rådgivning om, hvorvidt tiden er inde til at udskifte taget. Vi assisterer dig både med konstruktion og valg af materialer, og udfører både nye tagkonstruktioner og tagrenoveringer. Uanset opgavens omfang, er der ingen opgave, der er for stor for os.

Renovering - Jelling

Har dit hus i Jelling brug for den opmærksomhed, det fortjener? Måske går du med drømme om en ny tagetage, trægulve, døre, lofte eller en smuk, ny terrasse? Vi er klar til at vejlede dig med de bedste løsninger, hjælpe med valg af materialer og omsætte dine visioner om en smuk og velfungerende bolig til virkelighed.

TILBYGNING - Jelling

Har din garage i Jelling behov for ekstra plads? Ønsker du en ekstra etage eller en tilbygning? Måske ser du frem til hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Del dine drømme med os, så vil vi assistere dig med at finde de optimale løsninger, der passer perfekt til din nuværende boligs stil.

Sommerhus - Jelling

Tænker du på at få opført et sommerhus i nærheden af Jelling? Har du allerede en klar vision for størrelse og stil? Så er vi parate til at assistere dig med alt fra opmåling og rådgivning til selve opførelsen af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.