Tømrer – Fredericia

Vi BYGGER og renovere for dig

Palle og Martin rykker ud til dig

Vi er din pålidelige tømrerpartner, der leverer kvalitetsarbejde til alle former for tømreropgaver i Fredericia. Vi er lokalt placeret, lige her i Vejle og står klar til at assistere dig.

Står du med et ønske om at få renoveret badeværelset? Skal soveværelset bygges om eller måske skal garagen udvides. Palle og Martin rykker ud og hjælper dig uanset opgaven. Med stor erfaring indenfor tømrebranchen, kan de hurtigt og effektivt hjælpe dig med dit ønske.

Kontakt os i dag for at modtage et uforpligtende tilbud, og lad os i fællesskab gøre dine drømme til virkelighed.

Palle Gyldendahl Pedersen

Medejer og tømrermester med 18 års tømrererfaring.

Martin Søndergaard

Medejer og tømrermester med 22 års tømrererfaring.

Vi løser både små og store tømreropgaver

Nyt tag - Fredericia

"Overvejer du at isolere eller renovere dit tag i Fredericia? Vi står klar til at rådgive dig om, hvorvidt det er på tide at udskifte taget, og vi hjælper dig med alt fra konstruktion til valg af materialer. Vores ekspertise omfatter både opførelse af nye tagkonstruktioner og renovering af eksisterende tage. Uanset opgavens omfang er vi klar til at hjælpe. Ingen opgave er for stor for os."

Renovering - Fredericia

Trænger dit hus i Fredericia til en kærlig hånd? Skal taget renoveres, værelset ombygges eller garragen isoleres? Vi står klar til at rådgive dig om de bedste løsninger, hjælpe med valg af materialer og realisere dine drømme om en smuk og funktionel bolig.

TILBYGNING - Fredericia

Er din garage i Fredericia for lille? Har du brug for en overetage eller en anden tilbygning? Eller måske savner du hyggelige aftener på en overdækket terrasse? Del dine drømme med os, og vi vil hjælpe dig med at finde de rette løsninger, der passer perfekt til stilen på dit nuværende hjem.

Sommerhus - Fredericia

Skal du have bygget et sommerhus nær Fredericia? Har du en klar ide til størrelse og stil, så hjælper vi gerne med opmåling, rådgivning og opførelse af dit nye sommerhus.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.