Tilbygning Vejle

Vi står for din tilbygning i Vejle

En tilbygning i Vejle giver dig den ekstra plads, du har brug for, samtidig med at den øger værdien af din bolig. Hos os bliver dine ønsker til virkelighed, uanset om du drømmer om en garage, et anneks, et ekstra værelse, en udestue, et fitnessrum eller noget helt andet.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af din tilbygning. Vi benytter materialer af allerhøjeste kvalitet og sørger for at overholde alle bygningsregler og -standarder, så du kan føle dig tryg ved, at din tilbygning er både sikker og holdbar i mange år fremover.

Vores erfaring spænder bredt, fra mindre til større og mere komplekse tilbygninger.

Uanset hvilken form for tilbygning du har i tankerne, står vi klar til at rådgive dig om de bedste løsninger og det rette valg af materialer.

Vi besøger dig gerne for at høre om dine ønsker, foretage præcise målinger, komme med rådgivning om de optimale valg og sørge for, at din tilbygning bliver både smuk og funktionel.

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Tilbygning trin for trin

Vi forstår vigtigheden af en omhyggelig og struktureret tilgang til tilbygninger. Vi giver dig et indblik i hvordan tilbygnings procesen vil komme til at se ud, når du samarbejder med os.

 • Konsultation og Planlægning
 • Design og Godkendelse
 • Materialer og Budget
 • Byggeprocessen
 • Kvalitetskontrol og Afslutning

 

Vi er her for at hjælpe dig igennem hele processen.  Først og fremmest indleder vi processen med en grundig konsultation, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Alle nødvendige tilladelser og godkendelser fra myndighederne skal på plads. designet til tilbygningen skal på plads og efter skal der vælges materiale og fastslås pris.

 

Hele tilbygnings processen begynder og der vil altid være blive kvalitetskontrolleret for at sikre at det endelig resultat bliver perfekt

Tilbygning af garage, køkken, kontor.

Palle og Martin er eksperter i at transformere dit projekt til virkelighed. Når man taler tilbygninger, er der en bred vifte af muligheder man kan tage hul på. Det er ikke kun i huset der kan tilbygges. Man kan også tænke udenfor og stort med en ny garage til bilen, en udestue til at nyde haven fra eller måske en terrasse til grillen på de varme dage.

Når der er tale om en tilbygning, så bliver der bygget noget nyt fra bunden, i forhold til en renovering, hvor at man giver et nyt look til noget eksisterende.

 Her er en liste over forskellige tilbygninger der kunne laves:

 • Køkken
 • Garage
 • Badeværelse
 • Soveværelse
 • Terrasse
 • Anneks
 • Udestue

 

Dette er kun nogle få eksempler på tilbygninger vi kan lave for dig. Hvis du står med en drøm om noget ekstra til huset i Vejle, så tag kontakt, så vi kan få din tilbygning til livs!

Se alle vores fagområder

Nyt tag til hus. Udskiftet hurtigt og effektivt. Godt isoleret inden elementerne slår til.
Nyt tag
Sommerhus
Renovering
Tilbygning

Vi er troværdige – os kan du regne med

Vi er effektive og sætter skub i dit projekt

Vi er dygtige håndværkere med sans for kvalitet

Vi arbejder smart, detaljeret og sætter en ære i dit projekt

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til jer og ser på jeres næste byggeprojekt. Vi glæder os til at høre fra jer.